چرا سیر سیاه بخوریم؟
اول از همه، به دلیل خواص تغذیهای استثنایی آن (آنتیاکسیدان، تقویتکننده سیستم ایمنی، محافظت از سیستم قلبی عروقی، ضد ویروس، ضد باکتری، پشتیبانی از کبد و نورونها، سرشار از ویتامینها و مواد معدنی و غیره)
به دلیل تمام فواید آن، سازمان بهداشت جهانی (WHO) مصرف منظم آن را توصیه میکند.
اما همچنین به خاطر طعم شیرین و بافتی که در دهان آب میشود .
سیر سیاه افزودنی عالی برای دستورهای غذایی متعدد است، اما میتوان آن را به تنهایی نیز مصرف کرد. در سسها، مارینادها، پورهها یا به صورت برشهای نازک در پاستا… این ماده به خوبی با انواع گوشت، گوشتهای سرد، جگر چرب، ماهی (مانند ماهی سالمون، ماهی راهب یا ماهی خاردار) و سختپوستان جفت میشود.
برای کسانی که عاشق شیرینی هستند، این ماده یک همراه ایدهآل برای شکلات و مرکبات است.
ایدههای دستور پخت ساده و سریع
سیر سیاه و گوشتهای سرد
سیر سیاه را به صورت خلالهای نازک برش دهید و ۳ عدد از آنها را روی یک تکه نان تست کرهای قرار دهید .
۲ یا ۳ عدد تربچه اضافه کنید. در آخر با گوشت سرد دلخواه خود سرو کنید: ژامبون پخته، ژامبون خشک، سوسیس خشک و غیره.
سیر سیاه و پنیر
سیر سیاه را به صورت خلالهای نازک برش دهید و ۳ عدد از آنها را روی یک تکه نان تست کرهای قرار دهید. برشهای نازک پنیر اضافه کنید. سیر سیاه به خصوص با پنیرهای کهنه (مانند کنته، بوفورت، آبوندانس) به خوبی جفت میشود، اما با پنیر فروماژ فریس نیز به خوبی پیش میرود.
در این صورت، با استفاده از چنگال، ۲ حبه سیر سیاه را له کنید تا ۱۰۰ گرم فروماژ فریس به دست آید، سپس مخلوط را روی نان تست خود بمالید.

فیله گوساله با عسل و سیر سیاه ارگانیک
مواد لازم:
– عسل با سیر سیاه ارگانیک.
– فیله خوک
– سیر
– پیاز کوچک
– چربی اردک
۱. در یک کاسه، یک قاشق بزرگ عسل را با یک قاشق بزرگ چربی اردک مخلوط کنید.
۲. فیله را با این مخلوط برس بزنید.
۳. به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
۴. پیازهای کوچک را پوست بگیرید و چند حبه سیر اضافه کنید.
۵. فیله را از یخچال بیرون بیاورید و چندین بار آن را برگردانید تا مواد به گوشت بچسبد.
۶. پیازها را اطراف فیله مینیون قرار دهید و نصف لیوان آب اضافه کنید.
۷. به مدت ۱:۱۵ در فر ۱۶۰ درجه بپزید. این فرآیند پخت طولانی و آهسته، پیازها را حفظ کرده و گوشت را مرطوب نگه میدارد.
۸. هر از گاهی گوشت را چرب کنید و پیازها را اضافه کنید.
فیله مینیون را با سیب زمینی پوره شده و کنگر فرنگی اورشلیم سرو کنید.
نان تست سیر سیاه
یک تکه نان تست کرهای بردارید
۳ یا ۴ حبه سیر سیاه را برش دهید و روی نان تست قرار دهید.
لذت ببرید!
پاستای سیر سیاه برای دو نفر
برای هر نفر، دو حبه سیر سیاه را به صورت مکعبهای کوچک خرد کنید. 20 میلیلیتر خامهی فرش را گرم کنید و سیر سیاه خرد شده را به آن اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید و بگذارید روی حرارت ملایم به مدت تقریباً بیست دقیقه دم بکشد. (اگر مخلوطکن دارید، سس را بعد از 20 دقیقه مخلوط کنید تا طعم قویتری داشته باشد.) در همین حال، پاستا را در مقدار زیادی آب بپزید.
پاستا را آبکش کنید و سس خامه/سیر سیاه خود را اضافه کنید.
لذت ببرید!

نحوه استفاده از سیر سیاه با استیک
دو روش آسان برای استفاده از سیر سیاه با استیک وجود دارد. روش اول استفاده از نمک سیر سیاه برای طعم دادن به استیک قبل از پخت است. فقط به جای نمکی که معمولاً استفاده میکنید، روی آن بپاشید.
همچنین میتوانید از حبههای سیر سیاه برای درست کردن سس استفاده کنید یا آنها را له کنید و قبل از پخت روی استیک یا کباب خود بمالید .
روش دیگر، درست کردن کره ترکیبی (فقط سیر سیاه له شده را با کره مخلوط کنید) و روی استیک و سیبزمینی خود بریزید.
با این حال، فقط به استیک اکتفا نکنید، مرغ با سیر سیاه یا توفوی سرخشده در سس سیر سیاه را هم امتحان کنید .
مافین عسل و سیر سیاه برای ۱۲ مافین
مواد لازم:
– ۱۵۰ گرم آرد
– ۲۰ گرم پودر قند
– ۷۵ گرم شیر کمچرب
– ۸۰ گرم عسل ارگانیک سیر سیاه از L’étuverie
– ۱ عدد تخممرغ
– ½ بسته بیکینگ پودر
– ۵۰ گرم کره
– ۱ پنس نمک
۱. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (فن) گرم کنید.
قالبها را کره بزنید و آرد بپاشید
۲. کره را آب کنید و شیر، نمک و تخممرغ زده شده را اضافه کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید.
۳. در یک کاسه، آرد، شکر، عسل را با سیر سیاه و مخمر، سپس شیر آماده شده را بریزید.
مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
۴. مواد آماده شده را در ¾ قالبها بریزید.
به مدت ۱۵ دقیقه (۲۰۰ درجه سانتیگراد) در فر قرار دهید.
۱۵ دقیقه قبل از خارج کردن از قالب صبر کنید .

بهترین رسپی غذای فرانسوی با سیر سیاه
سیر سیاه ، محبوب جدید دنیای غذا است . سیر سیاه با طعم شیرین و شبیه به سیر معمولی ، به طور فزایندهای در غذاهای فرانسوی محبوب میشود .
طعم و عطر منحصر به فرد آن به طور کامل با انواع غذاها هماهنگ میشود و میتواند کمی شیرینی و طعم امآمی به هر غذایی اضافه کند .
چه به دنبال یک وعده غذایی سریع و آسان برای آخر هفته باشید و چه به دنبال یک غذای مجلل برای مهمانی شام ، این دستورهای غذایی با سیر سیاه مطمئناً شما را تحت تأثیر قرار خواهند داد .
۱. پیتزای سیر سیاه و بیکن:
با یک خمیر پیتزای ساده شروع کنید و روی آن را با یک لایه سس سیر سیاه بپوشانید . روی آن را با بیکن خرد شده و پنیر موزارلا رنده شده بپوشانید . به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود و حباب بزند ، بپزید .
۲. حمص با سیر سیاه:
یک قوطی نخود فرنگی ، چند حبه سیر سیاه ، یک قاشق غذاخوری تاه اینی ، آب یک لیمو و کمی نمک را با هم مخلوط کنید . با چیپس یا سبزیجات تازه سرو کنید .
۳. ریزوتوی سیر سیاه و قارچ:
قارچها را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند، سپس چند حبه سیر سیاه خرد شده اضافه کنید . تا زمانی که عطرشان بلند شود ، بپزید ، سپس برنج آربور را اضافه کنید و هم بزنید تا به خورد برنج برود .
آب مرغ را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت خامهای و دلخواه برسد . روی آن پنیر پارمزان بریزید و سرو کنید .
۴. ماهی سالمون با سس سیر سیاه و عسل:
یک فیله ماهی سالمون را با مقدار زیادی سیر سیاه و عسل مالش دهید . آن را روی سینی فر چرب شده قرار دهید و حدود ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که ماهی کاملاً پخته شود ، بپزید .
۵. سوپ سیر سیاه و فلفل قرمز کبابی:
فلفلهای قرمز را در فر کباب کنید تا کبابی شوند و پوستشان تاول بزند . پوستشان را بگیرید و دانههایشان را خارج کنید ، سپس آنها را پوره کنید و با چند حبه سیر سیاه در غذاساز بریزید .
در آب مرغ یا سبزیجات بجوشانید و به میزان دلخواه نمک و فلفل بزنید . با کمی خامه ترش و سس سرو کنید . فرقی نمیکند دنبال چه نوع غذایی هستید ، این دستورهای غذایی با سیر سیاه مطمئناً شما را راضی خواهند کرد .
طعم منحصر به فرد سیر سیاه به هر غذایی طعم خاکی و شیرینی میبخشد و آن را به یک افزودنی عالی برای فهرست غذاهای شما تبدیل میکند . امروز یکی از این دستور العملها را امتحان کنید و طعم خوشمزه سیر سیاه را تجربه کنید .












